Despre mine

Home

Despre mine

Ma numesc Alexandra Pop, sunt makeup artist in Cluj-Napoca si am o experienta de cinci ani in domeniul machiajului. Am inceput sa investesc in aceasta meserie din pasiune, o pasiune de-o viata, pe care am hotarat sa o transform in ceva mai mult. Incet dar sigur, pasiunea s-a transformat intr-o activitate care imi aduce satisfactie si bucurie in fiecare zi, cu fiecare machiaj, cu fiecare clienta care zambeste multumita la sfarsitul sesiunii de make-up.

 

In domeniul serviciilor de machiaj, pe langa cunostintele si experienta artistului, mi se pare extrem de importanta personalizarea fiecarei sesiuni de make-up. Este esential sa inteleg exact ceea ce iti doresti, ceea ce nu iti doresti, ce inseamna pentru tine un machiaj reusit. Te voi sfatui si voi alege produsele si tehnicile care sa ma ajute sa obtin machiajul cu care sa te simti confortabila si increzatoare, indiferent de evenimentul pentru care te pregatesti.

 

Makeup Cluj

 

Pentru mine sesiunea de machiaj este o oportunitate, o sansa de a cladi o relatie pe termen lung cu fiecare clienta, o relatie bazata pe incredere, sinceritate, respect si intelegere. Feed-back-ul tau este de asemenea crucial, vreau sa stiu daca te-ai simtit bine purtand machiajul realizat de mine, daca ai primit complimente si daca a rezistat excelent.

 

Foarte importanta pentru mine si sper ca si pentru cliente este transparenta in ceea ce priveste diferitele servicii de machiaj oferite, tarifele practicate, produsele si tehnicile cu care lucrez. Sper ca pe acest website sa gasesti toate aceste informatii si te incurajez sa imi adresezi orice intrebare legata de machiaj, servicii, etc.

 

Clujul este un oras viu, in care o multime de domenii sunt in plina dezvoltare, in care modernul se imbina prietenos cu clasicul, iar domeniul make-up-ului se regaseste perfect in acest context. In Cluj exista make-up artisti pentru toate stilurile si bugetele, asa ca sunt fericita sa practic meseria asta intr-un oras in care cerearea pentru servicii de calitate este tot mai mare.

 

Makeup artist Cluj

 

M-am format si ma formez ca make-up artist din 2013. Cred ca in acesti domeniu e esential sa inveti si sa te formezi non-stop. Industria produselor si serviciilor de machiaj este in expansiune, asa ca profesionistii trebuie sa tina pasul cu inovatiile si cu trendurile noi.

Am urmat cursurile de machiaj pentru incepatori si apoi pentru avansati in cadrul scolii Beauty&Colors din Cluj si am continuat cu un curs intensiv cu fetele de la Pixiwoo, in Anglia.

A urmat formarea continua timp de un an in cadrul echipei MAC din Cluj. Mi-am dorit mult o experienta care sa imi permita sa invat de la cei mai buni make-up artisti, care lucreaza cu produse de cea mai buna calitate si care sa imi ofere prilejul de a interactiona si machia zeci de cliente zilnic.

Magazinul MAC a fost si este in continuare singurul loc din Cluj care formeaza make-up artisti la cele mai inalte standarde din domeniu.

 

Din 2013 pana in prezent, neintrerupt si in paralel cu celelalte activitati, lucrez ca make-up artist independent.

Gasesti CV-ul meu complet pe profilul de Linkedin.

makeup cluj
makeup artist cluj
profesional makeup

Servicii Makeup Cluj, makeup artist Cluj, Professional makeup Cluj