Sedinta foto business

Home

Sedinta foto business

A inceput un nou an, intr-o noua lume! Va fi un an plin de provocari dar si de oportunitati! Fii sigura ca vei fi pregatita pentru fiecare, mai ales pentru cele profesionale. Redefineste-ti un brand personal si alatura-i imaginea ta cea mai buna!

 

ITI PROPUNEM O SEDINTA DE MACHIAJ + O SEDINTA FOTO

 

VEI PRIMI 5 FOTOGRAFII DE TIP PORTRET, IN CARE VEI ARATA IMPECABIL, IDEALE PENTRU A-TI CONSTRUI SAU A-TI REIMPROSPATA IMAGINEA IN MEDIUL PROFESIONAL.

 

Fotografii in care sa arati impecabil, sa emani incredere si profesionalism! Fotografii de tip portret, pe care le poti folosi pentru a da un refresh imaginii tale pe social media, pe Linkedin sau pe CV sau pentru a anunta un eveniment (podcast, conferinta, interviu).

 

Cand trebuie sa iti faci poze te intrebi oare cum ar trebui sa te machiezi? Sau speri sa ai o zi fara cearcane prea adanci sau cosuri pe fata? Poti sa uiti de stresul asta! Vei arata impecabil si asta pentru ca vom incepe cu o sesiune de machiaj “business”, un machiaj special pentru fotografie, folosind produsele de cea mai buna calitate! Machiajul pentru mediul profesional ar trebui sa iti contureze si sa iti scoata in evidenta trasaturile intr-un mod subtil, folosind culori neutre si produse de cea mai buna calitate.

 

Cand iti faci poze esti timorata si nu prea stii cum sa pozezi? Problema e la fotograf, nu la tine!! Carina stie exact sa isi indrume clientii, asa incat sa-i surprinda in ipostaze naturale, din unghiurile care ii avantajeaza si sa le corecteze postura.

 

Durata: 2 ore
Tarif (machiaj business, sedinta foto, 5 fotografii editate): 450 ron

Servicii Makeup Cluj, Pinup makeup Cluj, Nude makeup Cluj