Machiaj de zi

Home

Machiaj de zi

Machiajul de zi este un machiaj perfect pentru evenimentele care au loc in cea mai mare parte in lumina naturala sau in aer liber. Este un machiaj care scoate in evidenta trasaturile intr-un mod mai subtil decat machiajul de seara. Variante a machiajului de zi ar putea fi “no makeu-up look” sau “ glowy natural look”. Produsele profesionale aplicate corect vor rezista foarte bine, indiferent de provocarile care te asteapta in ziua respectiva.

 

Durata: 45-60 de minute

Tarif: 120 RON

 

Pentru machiajul de zi, folosesc produse si tehnici cu care se obtine un look fresh, un ten perfect dar cu acoperire indetectabila in lumina naturala. In functie de ce iti doresti, de evenimentul pentru care te pregatesti si te stilul ales, se poate pune accentul pe ochi, buze sau pe ten. Conturarea si iluminarea fetei se vor face in mod subtil, daca tipul tenului imi permite, imi place sa folosesc produse cremoase care au un finish natural si luminos.

Machiajul de zi poate fi colorat, vesel, recomand insa culori pastelate, mai soft, sau se pot folosi culori neutre.

Programeaza-te si arata impecabil daca ai planificat un interviu, o intalnire de afaceri, o conferinta, un cocktail, o aniversare, petrecere, o sedinta foto sau orice eveniment care se desfasoara in mare parte ziua si pentru care ai nevoie de un look impecabil, cu care sa te simti sigura pe tine.

Machiajul de zi include:

  • Demachierea tenului, ochilor si a buzelor/ curatarea tenului.
  • Aplicarea unei baze pentru ten sau mai multor tipuri de baze la nevoie.
  • Aplicarea bazei pentru ochi, pe zona pleoapei si pe zona cearcanelor.
  • Machiajul tenului folosind fond de ten, corector, concealer, pudra, bronzer sau produs de conturare (cremos si/sau pudra), fard de obraz, iluminator (cremos sau lichid si/sau pudra).
  • Machiajul ochilor folosind farduri cremoase si/sau farduri pulbere, conturarea ochilor folosind eye-liner, creion sau fard. rimelarea genelor
  • Conturarea si fixarea sprancenelor folosind creion, fard, fard cremos si/sau mascara pentru sprancene.
  • Machiajul buzelor folosind baza, creion de buze, ruj mat/cremos/lichid si sau gloss; daca buzele sunt foarte uscate, folosesc un gomaj special pentru buze si un balsam hranitor inainte de aplicarea conturului.
  • Fixarea machiajului cu un produs special pentru fixare.

Fiecare machiaj poate fi completat cu gene false.

Tarif gene false banda: 50 RON

Tarif gene false smocuri: 40 RON

Programeaza-te
    Servicii Makeup Cluj, Pinup makeup Cluj, Nude makeup Cluj