Machiaj de seara

Home

Machiaj de seara

Machiajul de seara iti va completa perfect look-ul pentru orice eveniment care se desfasoara preponderent seara sau noaptea, in lumina artificiala. In functie de preferintele si de stilul tau, alege un smokey intens, eye-liner si/sau buzele colorate, un ten perfect, pometi sculptati si tenul iluminat exact ca cel al vedetelor de la Hollywood.

 

Durata: 60-75 de minute

Tarif: 150

 

Spre deosebire de machiajul de zi, lumina artificiala si tipul evenimentelor pentru care alegem un machiaj de seara, permite la nevoie folosirea unor produse cu acoperire mai mare pe ten, intensificarea contouring-ului, deci corectarea si iluminarea mai intensa a trasaturilor fetei. Alege produse cu finish stralucitor, glossuri cu particule de glitter, pigmenti, glitter-ul pentru ochi, buzele intens colorate in rosu aprins de exemplu, si te vei transforma intr-o diva!

Pentru machiajul de seara folosesc produse extrem de rezistente, asa ca te poti distra pana in zori, fara grija fardului de ochi care se poate aduna in pliul pleoapei, a fondului de ten care aluneca de pe fata, a rujului care se intinde…

Programeaza-te si fii pregatita de o seara sau o noapte de distractie daca esti invitata la o nunta, un botez, la o petrecere sau aniversare, sau daca ai de gand sa iesi in oras sau in club!

Machiajul de seara include:

  • Demachierea tenului, ochilor si a buzelor/ curatarea tenului.
  • Aplicarea unei baze pentru ten sau mai multor tipuri de baze la nevoie.
  • Aplicarea bazei pentru ochi, pe zona pleoapei si pe zona cearcanelor.
  • Machiajul tenului folosind fond de ten, corector, concealer, pudra, bronzer sau produs de conturare (cremos si/sau pudra), fard de obraz, iluminator (cremos sau lichid si/sau pudra).
  • Machiajul ochilor folosind farduri cremoase si/sau farduri pulbere, pigmenti sau glitter, conturarea ochilor folosind eye-liner, creion sau fard. rimelarea genelor
  • Conturarea si fixarea sprancenelor folosind creion, fard, fard cremos si/sau mascara pentru sprancene.
  • Machiajul buzelor folosind baza, creion de buze, ruj mat/cremos/lichid si sau gloss; daca buzele sunt foarte uscate, folosesc un gomaj special pentru buze si un balsam hranitor inainte de aplicarea conturului.
  • Fixarea machiajului cu un produs special pentru fixare.

 

Fiecare machiaj poate fi completat cu gene false.

Tarif gene false banda: 50 RON

Tarif gene false smocuri: 40 RON

Programeaza-te
    Servicii Makeup Cluj, Machiaj de seara Cluj, Smokey eyes Cluj